VÅRA BEHANDLINGAR

VAXNING

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod.
Man kan vaxa alla kroppsdelar från näsborrar och öron till hela ben och armar.

Vid vaxning förfinas håren och blir oftast glesare och glesare efter varje tillfälle. Denna behandling har blivit väldigt populär och uppskattad. Man får ett mjukt och lent resultat som varar mellan 2-4 veckor beroende på vad man har för hårväxt. Håren förfinas för varje vaxning och blir mjukare och glesare och du slipper kliande stubb och skärsår efter rakhyvel.

Vi utför även brasiliansk vaxning, detta innebär att man tar bort allt, eller större delar av könshåret i intimområdet. Både fram och bak. Vi utför endast brasiliansk vaxning på kvinnor. Vi erbjuder ingen intimvaxning på män.
Brasiliansk vaxning är en mycket populär behandling där man lätt blir beroende.

Till intimområden, armhålor och i ansiktet används ett varmvax även kallat filmvax som är speciellt framtaget för de mer känsliga områdena på huden. Vaxet kräver inga remsor utan stelnar på huden och dras sedan av. Innehåller olja vilket gör att den inte fäster så mkt i själva huden utan bara runt hårstråna, vilket leder till en mindre irriterad hud.
Till övriga områden så som ben, armar, rygg, mage osv använder vi oss av remsvax / rollervax. Det innebär att vaxet rollas på huden och dras sedan av med en remsa. Ett snabbt och effektivt sätt att bli hårfri!

Hur lågt måste håret vara?
Ditt hår behöver vara 5 mm långt för att allt ska följa med.
Alla dina hår växer i 2 olika växtfaser och har man rakat under en längre period så kan det vara så att det krävs 2 vax tillfällen innan man är i fas och man få ett helt baby lent resultat.

Hur länge är man hårfri?
Detta är ganska individuellt beroende på hur snabbt ditt hår växer och vilket område du vaxat men man brukar garanterat vara hårfri i 2-3 veckor.

Gör det ont?
Vaxning känns olika för alla men man kan räkna med att första gången är den värsta, men fortsätter man så blir det mindre smärtsamt för varje gång

Vad ska jag tänka på efter. 24h reglen!
Det tar 24h för hårsäckarna att stänga sig helt igen efter en vaxning vilket innebär att under denna tiden ska man inte sola, träna, använda krämer eller röra vid området. Detta för att undvika inflammerade hårsäckar.

Rulla till toppen