VÅRA BEHANDLINGAR

BROW LIFT

Brow lift kallas även brow lamination och både lash lift och brow lift är egentligen så enkelt som en permanent – vi som gjort lash lift i flera flera år kallade det förut för ”ögonfranspermanent”. Man formar alltså om stråna så som man vill ha dom, precis som man gör för att få håret lockigt!
I håret blir det lockigt tack vare att man rullar upp håret på runda spolar, men på ögonfransarna gör man en snygg böj och på ögonbrynen så formar man stråna rakt uppåt – för att sedan kunna kamma dom åt vilket håll man vill, både upp och ner eller och sidorna.
Med andra ord: Brow lift innebär alltså att du kan borsta stråna hur du vill – dom måste inte ligga uppåt och det kan också hända att dom lägger sig neråt när du sover på dom och måste borstas upp på morgonen 🙂

Varför gör man brow lift?
Fylligare bryn
Om man har glest med strån så kan brynen bli fylligare tack vare att du kan borsta stråna åt olika håll så att dom inte ligger ihop/på varandra.
Välformade bryn
Vissa personer har mycket strån men får ändå inte den formen man önskar p.g.a. att stråna inte ligger åt det håll man vill. T.ex. i framkanten är det vanligt att stråna ligger helt åt sidan = glest i fram
Glesa bryn / luckor i brynen
Man måste inte borsta stråna rakt upp utan kan borsta dom över glesa områden. Med brow lift kan man liksom göra en ”comb over” för att fylla ut glesa partier. Á la Donald trump fast på brynen 😉
Välkammade bryn som håller sig på plats
Många har också väldigt bångstyriga bryn, då hjälper brow lift till att få stråna att ligga sådär snyggt välkammade hela dagen.

Är brow lift för alla?
Rent krasst går det att göra behandlingen på alla men alla behöver inte brow lift. Vissa har naturligt lättkammade strån som håller sig på plats och som går att kamma åt alla håll man vill! Och då är brow lift en onödig behandling.
Brow lift är främst en behandling för dig med strån som växer neråt, bångstyriga strån och/ eller glesa bryn där du inte kan göra en ”comb over” över tomrum och glesa partier utan att forma om stråna.

Sliter brow lift på brynen?
Alla behandlingar har ju ett visst slitage på hårstråna, det som är den största skillnaden är att man bara gör behandlingen en gång på brynen – för nästa gång du kommer har du helt nya brynstrån. Till skillnad från håret på huvudet där kvalitén för personer med långt hår ska hålla i flera år.

Hur länge håller resultatet?
5-7 Veckor

Rulla till toppen