VÅRA BEHANDLINGAR

FOTOAGE / LEDTERAPI

LED-LJUSTERAPI EN NIVÅ HÖGRE…
LED-terapi är en välbeprövad och väldokumenterad behandling med
multifunktionella, effektiva och snabbverkande egenskaper på en rad olika hudtillstånd. Behandlingen har sitt ursprung i forskningen från NASA och FOTOTAGE är så mycket mer än traditionell LED-terapi. Det är en teknologi och behandling utöver alla andra befintliga på marknaden. Den första och enda utrustningen som även integrerar Photo
Dynamisk Terapi (PDTserum) i behandlingen. Tillsammans med inledande cocktail av Kemisk Peeling anpassad efter indikation, PDT-serum som reagerar med LED-ljusets fotoner och den kraftfulla och mjukt formbara LED-masken är detta en kraftfull och populär behandling.

FOTOAGE
Fotoage är den senaste teknologin för LED, resultatet av ytterligare forskning och vidareutveckling av LED-ljus terapin. FOTOAGE LED-ljus är baserat på HDD (High Density Diod) vilket ger ett kraftfullare, renare och mer pressitionsrikt ljus. Den är den första flexibla HDD-masken inom estetisk medicin och dessutom den första och enda behandling som integrerar PDT (Photo Dynamic Therapy/ Fotodynamisk terapi).

Vid PDT tillförs aktiva substanser som reagerar med LED ljusets fotoner för att på cellnivå effektivt samverka med och påverka hudens funktioner. Teknologin är väl etablerad inom läkemedelsindustrin, bla vid behandling av hudcancer för att förgöra cancerogena celler. Även åldersfläckar som aktinska keratoser behandlas effektivt med PDT. Utöver ALA och Kolloidalt Guld/Silver som reagerar med ljusets fotoner innehåller serumen en cocktail av tillväxtfaktorer, peptider, vitaminer och antioxidanter. Denna mask aktiverar stamceller för ökad reparation och läkning av vävnad.

Det är inte bara en LED mask utan ett helt behandlingskoncept med cocktails av olika kemiska peels för Acne, Rosacea, Pigmentering, Åldrad hud samt PDT (photodynamic therapy) serum.

Masken är unik, jobbar med 100% rent monokromatiskt ljus – 4 dioder i var ljuspunkt, en för var färg (inget mixat ljus).

Fotoage-behandlingen kan göras som en egen behandling men kan även användas ihop med andra koncept för att förstärka effekten. Som avslutningsmask i en klassisk ansiktsbehandling, kombo-behandling med PRX, IPL och Microneedling

Rulla till toppen