VÅRA BEHANDLINGAR

ICE PEEL

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbart resultat. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling. Döda hudceller exfolieras för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får en utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Kemisk Peeling
Kemisk Peeling är en väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden samt har en rad kvalitetsförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess och till att bevara hudens ungdomliga fräschör. Effekten av Kemisk Peeling är omedelbar och skapar synbar lyster.

Cryoterapi
Cryoterapi är en kylbehandling med flera allmänna hudfцrbättrande egenskaper. Kylbehandling reducerar och lindrar inflammation, rodnad, svullnad och främjar god genomblödning. Dessutom stärker kylbehandling immunförsvaret och stärker hudens skyddsfunktioner. Cryoterapi främjar ökad aktiv ämnesomsättning i cellerna, vilket gцr att slaggprodukter rensas ut och näringsämnen bättre nеr ut.

Den är enkel 30 minuters behandling som passar alla hudtyper, Ftizpatrick 1-6 loch kan göras under alla årstider eftersom den inte ger ljuskänslighet.

Behandlingen passar alla:

-Yngre- acne, inflammationer, inkapslingar

-Äldre- hudföryngring, fukt, utslätande

-Rosacea- antiinflammatoriskt

-Anti-age, återfuktande, mot utvidgade porer, jämnar ut hudton, lyster En avancerad behandling med omedelbara och förbluffande resultat. Behandlingen som kombinerar potent styrka av kemisk peeling med cryoterapi i en och samma behandling. Döda hudceller exfolieras, talg löses ur porer och huden får med direktverkande resultat ökad fukt, utjämning av struktur och uppstramad lifting effekt

Behandlingen med Mandelsyra tillsammans med en spännande mask, IceMask (en torrare sheetmask) blir en IcePeel- behandling. Behandlingen tar 30 min men omedelbart och långsiktigt resultat. Kan göras som enstaka behandling eller i kur. Vid varje behandling ingår och skickas med ett serum med kunden som använd upp till 10 dagar. Tebiskin GluAge Serum värde ca 200kr

Rulla till toppen