VÅRA BEHANDLINGAR

COSMELAN

Cosmelan är en världsledande och beprövad pigmentbehandling och är idag den mest effektiva behandlingen mot Melasma och pigmentfläckar på marknaden. Behandlingen passar alla som önskar en jämnare hy oavsett hudtyp.Behandlingen arbetar med att påverka produktionen av melanin och därmed motverka pigmenteringar i ansiktet. Det är en effektiv behandling som även ger en fin lyster, jämnare hudton och förbättrad struktur.

Det unika med Cosmelan är att den ger ett snabbt resultat och är effektiv mot ett brett spektra av olika pigmenteringar oavsett uppkomst. Exempel på pigmenteringar som går att behandla med Cosmelan är:
• Melasma
• Åldersfläckar
• Postinflammatoriska hyperpigmenteringar • Fräknar

Behandlingen passar alla som önskar en jämnare hudton och hudstruktur.

Cosmelan® är en två-stegs behandling vilket innebär att första steget utförs på kliniken, och andra steget

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?
Personlig konsultation
Våra hudterapeut ger dig en konsultation och vägledning och tillsammans går ni igenom dina frågor, hudproblem och önskemål.
Vi går även igenom hur behandlingen fungerar, om fördelar och eventuella risker. Behandlingen är uppbyggd i två steg – där första steget utförs på kliniken och andra steget är en hemmabehandling som du som kund fortsätter med på egen hand efter noggranna instruktioner. Upplägget medför att behandlingen blir kontrollerad samtidigt som den är fortsatt effektiv och verksam under hela behandlingsförloppet.
Behandlingen inleds med rengöring och avfettning av huden. Därefter appliceras en lermask med Cosmelan. Behandlingen på salongen tar ca 30 minuter men masken ska ligga kvar mellan 8-12 timmar, beroende på hudtyp.

HEMMAVÅRDSPRODUKTER
Vår Cosmelan inkluderar hemmavårdsprodukter, (värde 3775kr) detta är en stor och viktig del av behandlingen. Vi går noggrant igenom dessa och hur de ska användas för att uppnå önskat resultat.Du kommer behöva köpa produkter ytterligare en gång under behandlingens gång.

EFTER BEHANDLINGEN
För optimalt resultat är det viktigt att du följer behandlingsrutinen som medföljer. Det är också viktigt att minimera solexponering av behandlingsområdet och att använda hög SPF. Huden blir känslig och torr de närmsta två veckorna efter utförd behandling men inom några veckor ser du successivt hur resultatet förbättras och stabiliseras, pigmentfläckarna bleknar och huden får en ökad lyster.
Vanligtvis räcker denna behandling för att helt bli av med sina fläckar, men har du haft Melasma eller fläckarna under längre period, kan du behöva upprepa behandlingen efter 6 månader.

 

 

Rulla till toppen