VÅRA BEHANDLINGAR

GREEN PEEL

Dr. Schrammek Green Peel
Dr Schrammeks örtpeeling
Denna mycket effektiva behandling rekommenderas till alla som är i behov av en djupare rengöring där en vanlig ansikt- eller ryggbehandling inte känns tillräcklig som vid acne, ärr, förstorande porer, rynkor, pigmenteringar, dålig cirkulation, trött och hängig hud, även kropp mm.

Denna örtpeeling metod är en medicinskt utvecklad och världsomfattande bevisad biologisk metod för att peela huden. Till skillnad från andra peelingmetoder innehåller GREEN PEEL® inga potentiellt farliga kemiska substanser. Dr. Schrammeks örtpeeling är baserad på 100% rena örter. Blandningen av GREEN PEEL® består av örter som åkerfräken, ringblomma, olika sorters alger, kamomill, styvmorsviol, groblad, lungört.

Denna blandning av örter har följande effekt:
-En allmän peeling av hudens översta lager
-En kraftigt förstärkt cirkulation
-Aktiverar ämnesomsättningen och hjälper till att avgifta huden -Stimulerar cellregenerationen i hudens tillväxtcentrum
regeneration av epidermis och dem övre regionerna av cutis förstärks

Hur ser jag ut efter och vad ska jag tänka på?
-Du kommer att ha en rodnad på huden efter behandling men denna kan sminkas över med mineral make-up och försvinner under dagen. (Gäller alla utom Classic Green peel som är kraftigare )
-Ingen träning på 24h
-Ingen solning på 2 veckor

Hur ofta ska man göra den?
Går att göra som en engångsbehandling men för ett långvarigare resultat görs den bäst i kur på 2-3 behandlingar med 1 månads mellanrum.
Vid 3:e behandlingen ges 45% rabatt

För att läsa mer om de olika Green Peel:
Green Peel Express
Steg 1 av 4 av de olika örtpeelingarna. Det är vad vi kallar en ”Lunchbehandling”, Lämnar ingen direkt konvaljens på din hud och du kan återgå direkt till jobbet med en ny lyster och mer återfuktad hud.

Green Peel Fresh Up
Steg 2 av 4 av de olika örtpeelningarna. Huden får en fin lyster och samtidigt verkar peelingen både förebyggande och behandlande på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Denna peelingen är också idealisk inför Green Peel Classic. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Green Peel Energy
Steg 3 av 4 av de olika örtpeelingarna. Du blir lite lätt röd efter behandlingen och genom den lätta fjällningen får du ett snabbare resultat på rynkor, pigmentsfläckar, stora porer och acne. Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter.

Green Peel Classic
Steg 4 av 4 av de olika örtpeelingarna. Mycket djuprengörande och kraftfull peel behandling som omfattar 2 olika behandlingstillfällen. Behandlingen går på djupet och förbättrar hudkonditionen genom ökad cirkulation som aktiverar cellernas ämnes- omsättning. Huden avgiftas, gammal hud flagnar av, ny frisk hud växer fram som är slätare, har bättre spänst, mindre pigmenteringar mm. Greenpeel har en lugnande inverkan och uppmuntrar en snabb resorption av inflammerade acneutslag och gamla djupliggande infiltrat.

Del 1 – örtbehandling
Örtpeelingsbehandling där örterna masseras in i huden för att sedan få ligga kvar och verka genom en specialinpackning som hålls fuktig med örtpeelingslotion.Behandlingen består av rengöring, hudanalys, örtpeelingsprocedur, avslutande vårdande produkter. OBS! Huden kommer att vara röd och känslig direkt efter örtbehandlingen. Du får inte tvätta ansiktet eller få vatten på huden som blivit behandlad med greenpeel örtpeeling till efterbehandlingen som görs 5 dagar efter örtbehandlingen. Du får med dig produkter hem som du ska använda i 5 dagar.

Del 2 – efterbehandling
Nu har det gått ca 5 dagar och det mesta av gammal dålig hud har fjällat av. Resterande döda hudceller skall nu bort, vi rengör porerna och återställer fuktbalansen, sedan är din hy som ny igen. Behandlingen består av rengöring, portömning vid behov, fuktmassage, revitaliserande dubbelmask , avslutande hudvårdsprodukter.

Hur ofta?
3-4 Greenpeelbehandlingar rekommenderas. Antal behandlingar beror på hudtillstånd och förväntningar. Hur täta intervaller är olika på de olika stegen. allt från 1 vecka till 1 månad emellan behandlingarna.

Före och efter bilder på Green Peel Classic behandlingar, fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen

Rulla till toppen