VÅRA BEHANDLINGAR

MICRODERMABRASION / DIAMATSLIP

Huden är kroppens största organ och processar hela tiden nya hudceller, det vill säga att de döda och gamla måste bort. En ung hy sköter detta av sig själv men ju äldre vi blir desto svårare har huden att sköta denna process.
Även vid akne har huden behov av Microdermabrasion för att ta bort de döda hudcellerna som blockerar porerna och P. bakterien kan ta fart. Talget agerar nästan som ett klister och håller fast de döda hudcellerna.

För att hjälpa huden använder vi Diamond Microdermabrasion som är en enkel och effektiv behandling för hudföryngring. Ett vakuumsug i kombination med ett diamantmunstycke slipar varsamt huden. OBS! Vi använder inga lösa kristaller.
I och med att vi tar bort de döda hudcellerna som annars blockerar de efterföljande produkterna ges det nu möjlighet för produkterna att tränga ner på djupet och vara så effektiva som möjligt. Behandlingen ökar cellförnyelsen och stimulerar hudens egen läkningsprocess.

Hur går behandlingen till ?
Steg 1: Rengöring
Steg 2: Hudanalys
Steg 3: Slipning och vakumsug
Steg 4: Portömning
Steg 5: Ultraljud och inslussning av serum Steg 6: Terapeutisk Mask
Steg 7: Avslutande produkter

Hur ofta kan man göra en Microdermabrasion?
Behandlingen kan göras som en engångsbehandling eller med intervall på 4-6 veckors mellanrum för att hjälpa huden att bli av med döda hudceller som blockerar.
Vi rekommenderar ofta våra kunder att göra en Microdermabrasion som första behandling för att få bättre effekt på nästkommande. Om man tex vill gå vidare med en kur av Kemisk Peeling eller Microneedling.

” Ska du måla om en stol måste du först ta bort den gamla slitna färgen”

Vad kan vi behandla?
Huden kan drabbas av många olika problem. Diamond Microdermabrasion är mest effektiv för behandling av de yttre hudlagren som t.ex:
• Torrhet
• Acne
• Rosacea
• Hyperpigmentering
• Åldrande hud
• Solskador

Hur ser jag ut efter och vad ska jag tänka på?
Lämnar inga större rodnader eller konvalens på din hud
Ingen träning samma dag och ingen solning på 1 vecka annars kan du återgå till ditt liv som vanligt.

Rulla till toppen