HÄR FINNER DU INFORMATION GÄLLANDE VÅRA PRISER

VÅRA PRISER

På Höllvikens Hud & Estetik strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa hudvårdsbehandlingar till konkurrenskraftiga priser. Vi tror att alla ska ha möjlighet att uppleva en professionell hudvårdssession och därför har vi prisvärd behandlingar för alla våra kunder.

Vi erbjuder en mängd olika behandlingsalternativ som är utformade för att passa olika hudtyper och behov. Priserna för våra behandlingar varierar beroende på längden på behandlingen och vilken typ av behandling du väljer. Vi är övertygade om att du kommer att hitta en behandling som passar din budget och dina hudvårdsbehov.

För att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hålla koll på sina bokade tider skickar vi också en påminnelse-SMS-tjänst 48 timmar innan din bokade tid. Detta hjälper till att undvika missförstånd och säkerställer att du inte glömmer din viktiga hudvårdsbehandling.

Besök oss på Höllvikens Hud & Estetik för att uppleva våra prisvärda behandlingar och en bekväm boknings- och betalningsprocess. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå en frisk och strålande hud till ett överkomligt pris.

Rulla till toppen