HÄR HITTAR DU ALL INFO OM OSS PÅ HÖLLVIKENS HUD OCH ESTETIK

OM OSS

Välkommen till Höllvikens Hud & Estetisk, din partner för professionell Hudvård och Estetiska behandlingar i Höllviken och dess omgivningar.

Vi är ett team bestående av en diplomerad hudterapeut och en legitimerad sjuksköterska med en gemensam vision om att hjälpa våra kunder att uppnå sin bästa version av sig själva. Vi tror att skönhet kommer inifrån och ut, och vår uppgift är att hjälpa dig att känna dig lika bekväm och självsäker på utsidan som på insidan.

Vår behandlingsmeny är skräddarsydd för att möta dina individuella behov och önskemål. Vi erbjuder allt från ansiktsbehandlingar och kemiska peelingar till avancerade estetiska behandlingar som fillers och botox.

Oavsett vilken behandling du väljer kan du vara säker på att du får den högsta nivån av professionell vård och uppmärksamhet.

Vi förstår att skönhetsvård handlar om mer än bara resultat – det handlar också om att skapa en avkopplande och bekväm miljö där du kan koppla av och känna dig omhändertagen. Vår klinik är utrustad med den senaste teknologin och vår personal är utbildad och erfaren för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Vi är stolta över att ha hjälpt tusentals kunder att uppnå sina skönhetsmål och vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och vara din partner på din skönhetsresa. Kontakta oss idag för att boka din behandling och upplev skillnaden hos Höllvikens Hud & Estetisk.

EMILIA LUND

AUKTORISERAD HUDTERAPEUT
KOSMETSIK TATUERARE

Emilia är vår hud expert på Höllviken Hud & Estetik och utbildade sig till Hudterapeut 2008-2009 på Elisabeth skolan i Göteborg, en SHR godkänd skolan som även ger en internationell CIDESO examen. 2011 vidare utbildade hon sig till Fransstylist och även senare det året till Nagelteknolog. När kosmetisk tatuering började bli mer och mer populärt hittade hon en ny passion och gick 2014 en utbildning hos Taffy.

Emilia har under sina år också jobbat som utbildare inom ämnen som Microneedling, Microdermabrasion, Diatermi RF och Plasma Pen för företaget Servita AB. Mellan 2017- 2019 jobbade hon också som lärare inom Kosmetisk Tatuering för TAFFY.

Emilia älskar resultatinriktade behandlingar och brukar alltid säga att hos henne får man inte så mkt ”mys pys”, men man får en skillnad och resultat på sin hud. Hon älskar att hålla sig uppdaterad på marknaden och tar nya kurser och utbildningar så ofta hon kan.

Favorit behandlingar: Microneedling, Kosmetisk Tatuering, Kemiska Peelingar och Vax.

Vill du kontakta Emilia direkt kan du maila på emilia@hudochestetik.se

JOSEPHINE GÖTTRIK EKLÖF

LEGITIMERAD SJUKSKÖTERSKA
SPECIALISERAD PÅ INJEKTIONER

Josephine Göttrik Eklöf är legitimerad sjuksköterska samt certifierad i botox, fillers, trådlyft samt PRP/PRF. Hennes resa i den estetiska världen började i mars 2021, då hon gick sina första kurser i botox och fillers uppe i Stockholm på REBS (Rådet För Estetiska Behandlingar i Sverige), i mars 2022 gick hon ytterligare en kurs i fillers, då uppe i Trollhättan hos Dr.Arvin som även han är hennes delegerande läkare.

Efter kursen i Trollhättan öppnade Josephine egen klinik på Falsterbovägen i Höllviken. I november 2022 gick hon trådlyftsutbildning även den hos Dr. Arvin. Senaste kursen hon gick var i mars 2023 då PRP/PRF samt avancerad läppteknik.

Josephine brinner för att hela tiden lära sig det senaste och få jobba med de senaste och säkraste produkterna. Hon vill att ni ska känna er trygga med henne som behandlare och ser därför till att hela tiden hålla sig uppdaterad.
Hos Josephine är alltid kunden i centrum och hon jobbar alltid efter kundens egna förutsättningar. Vi vill förbättra, inte förändra. Rom byggdes inte på en dag…

Vill du kontakta Josephine direkt kan du maila på josephine@hudochestetik.se

Rulla till toppen