VÅRA BEHANDLINGAR

GELISH VS

Bestående av en hybridpeel och en puddingmask med stamceller, probiotika och vitamin E som ger ökad motståndskraft och skyddar mot negativ miljöpåverkan.

Marknadens enda 3-faspeeling som kombinerar olja/gel/vätska för effektiv djupverkan på hudens alla lager. Den biostimulerande peelingen (Succideinsyra, AHA, Ferulic, Niacinamid, Vitaminkomplex, probiotika och stamceller) modullerar, cellförnyar, ger näring och främjar jämn hudton.
Mask, i härlig pudding konsistens, mjukgör och tillför rikligt med fukt. Stärker, skyddar och berikar med näring, antioxidanter och essentiella oljor. Främjar ökad fasthet och elasticitet. Probiotika ger förbättrad micromiljö, ökad motståndskraft och skyddar mot negativ miljöpåverkan

Peel och mask kan användas var och en för sig. Uppbyggande, skyddande med probiotika.

Detta är en jättehärlig behandling som du kan få utfört alla årstider just för att den inte bara skyddar huden från fria radikaler, utan framför återfuktar den på djupet och bibehåller mängden intracellulärt vatten aktivt även under de svåraste förhållandena under alla årstider. På sommaren och vintern måste huden skyddas inte bara från exponering för UV- strålar. Det är därför det är mycket viktigt att förbereda huden oavsett årstid, för att undvika de negativa effekterna av solstrålning, skydda vävnaderna och bibehålla en homogen och varaktig solbränna.

Värmen, den intensiva kylan med torr luft och speciellt smogen utsätter ansiktets hud för kontinuerlig oxidativ stress, så denna behandlingen kan man göra inför sommaren för att förbereda huden. Om en kund skall utsätta huden för smog/ föroreningar eller vintertid då huden måste tas extra hand om.

Här har vi fördelarna med att peelen är en cocktail ( se nedan ingredienser) och kan ge bredare behandlingsområde- uppstramning, lyster och utjämnad struktur. Crystal Pudding ger djup återfuktning och balanserad hud. Tack vare behandlingens friska innehåll av mynta- och citronolja ger behandlingen en omedelbar känsla av välbehag. Dessutom innehåller behandlingen både stamceller och probiotika som säkrar hudens micromiljö för optimal hudhälsa

ZK- peel SILKESLEN VÄTSKE FAS

Exfolierar, regenererar, lifting och antioxidant

Succidin syra 25% (Bärnstenssyra)
AHA-syror (Pyruvic- 10% , Lactic- 1% och Malic Acid 1%) Glycine, Arginine, Prolin och Hydroxyproline
Ferulic acid och phloretin (floretin, deritiv från äppelskal) Vitamin ACE komplex
Niacinamid (B3)
Biomimetiska probiotika polypeptider
Fräsch lätt kylande, mjuk, len härlig behandlingsupplevelse

VS CRYSTAL PUDDING

Kräm/Gel mask med mikrosfäriska kristaller

Skyddar mot fria syreradikaler
Djup återfuktning
Fuktbevarande i intracellurlära matrix Stimulerar cellproduktion
Förebygger och motverkar negativ miljöpåverkan, speciellt från uv-ljus och miljöföroreningar
Berikar med näring
Mjukgör och stärker

Rulla till toppen